Det här gör vi på Dalwebb

Vad är Dalwebb?

Dalwebb är Dalarnas egen webbyrå med kontor i Dalarnas äldsta stad Hedemora. Vi finns på Gussarvsgatan 11.

Erbjuder ni webbhotell?

Vi samarbetar med Loopia som är Sveriges största webbhotellsleverantör. Vi erbjuder dessutom ett serviceavtal vilket innebär att vi sköter allt det tekniska kring hemsidor.

Vad erbjuder Dalwebb?

Dalwebb bygger och underhåller hemsidor och webbutiker till både företag, föreningar och privatpersoner.

Hur lång tid tar det att bygga en hemsida?

Beroende på hemsidans storlek och komplexitet brukar det ta mellan 2-4 veckor.

Vad använder ni för teknik och publiceringssystem?

Vi arbetar uteslutande med WordPress och Woocommerce som är världens mest populära publicerings- respektive webbutikssystem. Läs mer om Woocommerce här.

Hur beställer jag en hemsida?

Följ guiden och ta del av villkoren nedan för att komma vidare i processen.

Så fungerar det

1. Ett första möte

Ett första möte äger rum, gärna på vårt konto i Hedemora. Det är också möjligt att stämma av över telefon. Vi skapar oss en uppfattning av dina behov och pratar om vilket paket som passar dig. Sedan får du godkänna en offert.

2. Överlämning av material

En viktig förutsättning för arbetet är att du lämnar över allt material och alla önskemål sammanfattat i digitalt format såsom texter, logotyper, färgkoder, bilder med mera. Texter och innehållet måste tas fram av dig medan vi designar, placerar och delar upp innehållet på sidan.

3. Arbetet inleds

Vi påbörjar arbetet med att skapa hemsidan. Utvecklingen sker online så att du kan följa arbetet. Hemsidan är dock stängd för allmänheten under tiden. Utvecklingen kan ske direkt på din nya hemsidesadress. Är det fråga om en ombyggnation av en befintlig hemsida kan arbetet ske på en särskild utvecklingsadress för att inte störa den befintliga hemsidan.

4. Slutförande och lansering

När arbetet är klart och du är nöjd med hemsidans utformning är hemsidan klar att lanseras. Efter en kortare genomgång om hur hemsidan fungerar öppnar vi portarna och skickar fakturan. Beroende på serviceavtal sköter vi också mycket av det löpande arbetet med sidan och allt teknsikt underhåll.

Serviceavtal

Fast kostnad - stor trygghet

Ett serviceavtal innebär en rad tryggheter för dig som vill ha hjälp med allt ifrån uppdateringar, säkerhet och allt det där tekniska kring hemsidor. Lämna över hela ansvaret till oss till en fast månadskostnad. Från 399 kr / mån inklusive webbhotell.

Besök vårt kontor och få personlig service

Du kan alltid boka ett möte på vårt kontor i Hedemora och få personlig service. Här kan vi sitta ned i lugn och ro för att gå igenom din hemsida såväl innan köp som vid uppdateringsarbete.

Få hjälp med innehållsuppdateringar

När du tecknar ett serviceavtal med oss kan du få hjälp med enklare uppdateringar på hemsidan såsom att byta ut text, bilder och annat som du kör fast med. Vid ombyggnation eller utökning av hemsidan arbetar vi med timdebitering.

Bli guidad via skärmdelning oavsett var du är

Tack vare modern fjärrstyrning- och skärmdelningsteknik kan du få guidning av din hemsida och bli vägledd på din egen skärm var du än befinner dig.

Support via telefon eller mejl

Vi erbjuder alltid personlig service både via mejl och telefon. Som serviceavtalskund har du alltid prioritet.

Backup, säkerhetskopiering, e-post mm

Tecknar du ett serviceavtal med oss tar vi hand om allt det tekniska från backup, inställningar, e-postfiguration, spamskydd med mera och kontakt med webbhotellet.

På Dalwebb använder vi oss utav cookies för att förenkla din upplevelse av sajten. För att läsa mer hänvisar vi dig till våran integritetspolicy.